Naše znanje odmeva tudi v ZDA

Ustanovitelja Planeta Zdravja sta se v mesecu juliju službeno nahajala v Houstonu, ameriškem velemestu, ki se nahaja v zvezni državi Texas, v Združenih državah Amerike.

Tam sta poučevala svojo metodo telesa ameriških partnerjem, kjer z metodo termoregulacije telesa že dosegajo vrhunske rezultate na področju zdravstvenih težav, oziroma zdravstvenih izboljšav.

V Houstonu že nekaj let uspešno sodelujeta z Kathleen Mcgowan, klinično svetovalko in doktorico bogoslovja, ki že 40 let uspešno deluje kot naturopatinja in nutricionistka, svoje znanje pa pred leti dopolnila tudi z metodo termoregulacije, s katero je učinkovito pomagala že izredno velikemu številu ljudi.

Ravno v tem času je bila Kathleen v kontaktu z gospodom Rodom Hutchinsom, nekdanjim vrhunskim športnikom, katerega paradni šport je bil triatlon. V zelo kratkem času je bil podvržen petim operacijam, ki niso prinesle izboljšav, saj je bil gospod skorajda nepokreten, dihal je le še s pomočjo kisika, ki mu je bil dovajan 24 ur dnevno.

Ko je medicina nad njegovo rehabilitacijo vzdignila roke, se je obrnil na Kathleen, v zadnjem upanju da preživi. Organiziran je bil letalski prevoz iz Idaha do Houstona, kjer sta ga med drugim sprejela tudi profesorja Irma in Igor Ogorevc. Po pogovoru, obrazložitvi njunega pristopa in terapije, se je gospod Hutchins odločil, da z njuno terapijo poizkusi. Rezultati terapije so bili izjemni …

Obsežnejša prispevka najdete na demokracija.si in localnews8.com.

Scroll to Top