3 koraki terapije Planeta zdravja

Z tremi koraki do popolnega zdravja v dosegu enega klica

1. korak

pregled in meritev 131 prametrov

2. korak

ugotovitev stanja telesa in nasvet

3. korak

terapija

video 2
zemlja zdravja

1. korak: Pregled in meritev 131 parametrov

 • neinvazivni pregled krvi
 • meritev traja od 3 do 12 minut
 • takojšnji rezultat analize

Vsaka terapija se začne z neinvazivno analizo krvi. To nam omogoča analizator krvne slike ANESA, ki v 3 do 12 minutah opravi celovit pregled stanja telesa. Aparat odčita 131 biokemičnih, hemodinamičnih in imunoloških vrednosti organizma. Pregled se opravi s petimi mikroprocesorji, ki se jih razporedi po telesu. Na podlagi rezultatov lahko opravimo kompleksno in izjemno hitro analizo organizma.

Pregled ne zahteva odvzema krvi in je neškodljiv za vse ljudi, tudi za nosečnice. Analizo lahko opravimo večkrat in s tem spremljamo napredek delovanja

zemlja zdravja

2. korak: ugotovitev stanja telesa in nasvet

 • povezava med meritvijo in izvorom težav s telesom,
 • ugotovitev vzroka zdravstvenih težav.

Osnovni princip delovanja analizatorja ANESA

Delovanje analizatorja ANESA je osnovano na podlagi pretokov krvi v telesu ter na podlagi vplivov, ki jih imajo na pretoke kemične reakcije dušika, kisika, vodika in ogljika. Temperaturne spremembe odločajo o tem, kako aktivni so kemijski elementi zaradi vpliva dušikovih spojin, vezave z vodikom ter zaradi sprememb v koeficientu topnosti kisika.

Namen pregleda je ugotoviti spremembe v sestavi krvnih elementov in stanje na koncu kemičnih reakcij, ki uravnavajo porabo kisika in oddajanje ogljikovega dioksida v telesu, kar vpliva na koncentracijo beljakovin in lipidov v celični membrani. Glede na to, da analizator ANESA temperaturo meri s pomočjo optičnih senzorjev, je pregled za pacienta popolnoma neškodljiv.

Delovanje analizatorja ANESA

Neinvazivni analizator krvne slike ANESA deluje na osnovi merjenja temperature na biološko aktivnih referenčnih točkah na človeškem telesu. Podatke nato računalniško obdelamo.

Za ugotavljanje stanja uporabljamo sledeče bioaktivne oz. referenčne točke:

 • razcepišče desne in leve vratne arterije (dve točki),
 • desna in leva podpazduha (dve točki),
 • predel popka (ena točka).
zemlja zdravja

3. korak: terapija

 • 100 % naravna olja,
 • enostavno in prijetno za uživanje,
 • prilagojen način prehrane.

Po ugotovljenem stanju organizma terapevt predlaga terapijo za ponovno vzpostavitev ravnovesnja telesa.

Planet zdravja®

Pod blagovno znamko Planet zdravja® prodajamo izključno naravne proizvode, brez konzervansov, pridelane in proizvedene na popolnoma tradicionalen in naraven način. S tem ohranimo vse informacije narave, katere telo razume in sprejme brez negativnih učinkov. Z uživanjem izdelkov Planet zdravja® telesu povečamo moč in omogočimo psihofizično zdravje do najvišjih nivojev.

Za dosego najboljših rezultatov metode termoregulacija™, je priporočljivo začeti s svetovanim načinom prehrane brez mesa in mleka. To zmanjša nepotrebni stres telesa in pospeši njegovo obnovo.

Po končani terapiji je priporočeno nadaljevanje svetovanega načina prehranjevanja. Pomembno je, da se obdrži ravnovesje telesa in da se ga ne obremenjuje s staro prehrano, ki je telo ni bilo sposobno prebaviti in presnoviti pred terapijo.

Po določenem časovnem obdobju predlagamo ponovni pregled oz. kontrolo, kjer novo stanje, ga primerjamo s prejšnjim in ugotavljamo spremembe. Kontrole se ponavljajo dokler vse težave ne izginejo.

zemlja zdravja

Prijavite se na posvet in terapijo že danes!

Ne odlašajte in vzpostavite stik z nami že danes. Lahko nas pokličete, pošljete elektronsko pošto ali pa uporabite spletni obrazec.

Scroll to Top