Zakaj metoda termoregulacije deluje?

Termoregulacija™ temelji na metodi termoregulacije.
Termoregulacija™ temelji na metodi termoregulacije. To je znanost o gretju in hlajenju telesa. Naše telo neprestano porablja kalorije in kot rezultat ustvarja toploto. Na ta proces vplivajo notranji in zunanji dejavniki. Odstopanje temperature od normalne telesne temperature nam daje natančne znake ali procesi v telesu delujejo pravilno ali ne. Tako je pri vsakem procesu, ki je odvisen od toplote.

 

Zakaj Termoregulacija™ deluje?
 
Najprej moramo razumeti, da zato da telo deluje optimalno, konstantno teži k pravilnemu ravnovesju. Za ta nenehen proces igrajo organi in žleze ključno vlogo. Organi in žleze potrebujejo pravilno količino hranil za pravilno delovanje. Če je ravnotežje znotraj telesa porušeno, potem telo kaže simptome. Ti simptomi so znaki bolezni, povzročene zaradi fizičnega neravnovesja. Ko je naravno ravnotežje v telesu porušeno, se telesna temperatura poviša ali zniža. Odstopanje telesne temperature prikaže razloge za simptome. Telo je naravni organizem, zato lahko prepozna in sprejme le minerale in druge sestavine naravnega izvora. Sintetičnih sestavin telo ne prepozna in ti ustvarjajo neželene učinke.

 

Zaključek
 
Z merjenjem telesne temperature na strateških točkah je možno ugotoviti katera hranila nam primanjkujejo in povzročajo neravnovesje in kot rezultat kažejo simptome. S tem ko telesu ponudimo primanjkujoča hranila v obliki olj, se popravi ravnovesje v telesu in njegova naravna odpornost. To omogoča telesu da odstrani vzrok težav in bolezni in mu omogoči da se pozdravi na naraven in trajen način.
Scroll to Top