Splošni pogoji poslovanja

SPLOŠNI POGOJI SPLETNE TRGOVINE

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine kupca zavezujejo s trenutkom, ko vstopi v našo spletno trgovino. Splošni pogoji so veljavni na vseh straneh spletne trgovine. V primeru, da se s splošnimi pogoji ne strinjate, prosimo, da nakupa ne opravite. Šteje se, da ste z vsakim ogledom ali s transakcijo, opravljeno prek naše elektronske trgovine, seznanjeni s celotno vsebino splošnih pogojev in ste v ponujene splošne pogoje privolili brez omejitev.

Podjetje As An d.o.o., upravljalec spletnih strani in spletne trgovine www.planetzdravja.com, si pridržuje pravico do kakršnihkoli sprememb, delnih ali v celoti, kateregakoli dela splošnih pogojev brez posebne najave.

Podjetje As An d.o.o. se zavezuje, da je poslovanje elektronske trgovine v skladu z vso veljavno zakonodajo.

Podjetje As An d.o.o. se ne zavezuje za pravilnost in popolnost podatkov na straneh elektronske trgovine, niti se ne zavezuje za pravilnost in popolnost tekstovnega, slikovnega ali zvočnega materiala.

Vsa komunikacija, ki se vrši med kupcem in podjetjem As An d.o.o. v elektronski obliki se šteje, kot da je bila izvedena v pisni obliki in ima veljavo pogodbe.

Morebitni spori med strankami, ki izvirajo ali so v kakršnikoli povezavi s spletno trgovino se rešujejo sporazumno, v nasprotnem primeru je za reševanje spora pristojno sodišče v Ljubljani.

CENE

Vse cene v spletni trgovini Planetzdravja.com so navedene v € (evro) in vključujejo Davek na dodano vrednost (DDV).

PLAČILNI POGOJI

Izdelke je mogoče plačati v enkratnem znesku razen kjer je to izrecno navedeno drugače.

NAČINI PLAČEVANJA

Kupec naročeno blago plača z enim od naslednjih načinov: po predračuni, po povzetju, s kreditno kartico ali plačilnim sistemom Paypal.

PREKLIC ALI POPRAVEK NAROČILA

Stranka, ki je izvedla naročilo, lahko prekliče izvedbo naročila ali popravek naročila. Za preklic ali popravek naročila pošljite obvestilo na e-naslov eshop@planetzdravja.com ali pokličite na tel. številko 059 094 460.

ODSTOP OD POGODBE, REKLAMACIJE IN VRAČILO BLAGA

Kupec lahko na podlagi Zakona o varstvu potrošnikov, pri naročilu na daljavo, v 15 dneh od prevzema blaga odstopi od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Odstop se izvrši s poslano e-pošto na eshop@planetzdravja.com. Strošek vračila blaga bremeni kupca. Blago je potrebno vrniti v roku 30 dni od odstopa od pogodbe. Blago mora biti vrnjeno nepoškodovano in v nespremenjeni količini. Vračilo plačil bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 30 dni od prejema vrnjenega blaga.

V primeru pri izdelkih ugotovljenih napak in mehanskih poškodbah, ki niso nastale kot posledica neprimernega ravnanja s strani kupca, se reklamacije upoštevajo. Vse ostale nepravilnosti oz. reklamacije skrbno rešujemo skupaj v sodelovanju s kupcem, na za njega najboljši možni način in rešitev.

Reklamacije upoštevamo po prejemu pisnega ali ustnega obvestila v roku 14 dni po izvedenem naročilu na elektronskem naslovu eshop@planetzdravja.com ali telefonski 059 094 460. Vračila blaga so možna v 30 dneh od sporočila o odstopu od pogodbe s strani kupca.

V primeru ugotovljene reklamacije, stranki blago brezplačno in brez stroškov poštnine zamenjamo za enako ali pa si stranka izbere drugo blago. V primeru ko se kupec odloči menjati blago za drugo in je znesek novega blaga višji, mora kupec poravnati razliko v ceni. Ko je vrednost novega blaga manjša od vrednosti vrnjenega, se kupcu vrne razlika v ceni.

DOSTAVA

Naročeno blago bo naročnik prejel v roku 10 delovnih dni po plačilu. V primeru morebitne zamude pri dobavi se kupca o tem obvesti po elektronski pošti ali telefonu. Izdelki bodo dostavljeni na naslov naveden v nakupnem postopku. Priporočamo, da ob nakupu navedete telefonsko številko, na kateri boste dosegljivi v času dostave.

Dostava naročenega blaga se vrši preko Pošte Slovenije ali dostavne službe GLS. V primeru plačila ob povzetju, so stroški poštnine že vključeni v znesek odkupnine, Pošta Slovenije pa vam bo ločeno zaračunala provizijo za plačilo. Plačilo pošiljke plačate z gotovino ali s kreditno/debetno kartico.

Glede lokacije pošiljanja nimamo omejitev, razen seveda splošnih (torej držav s katerimi je poštni promet ustavljen). V primeru pošiljanja blaga v tujino, plačilo po povzetju ni možno. Čas dostave se lahko močno podaljša zaradi različnih uvozno/izvoznih procedure ter kakovosti/hitrosti poštne storitve.

VARNOST PODATKOV

Osebni podatki so vsi podatki, ki se nanašajo na določenega ali določljivega posameznika, npr. ime, naslov, naslov elektronske pošte, … Politika varstva osebnih podatkov podjetja AS AN d.o.o. je v celoti zapisana na spletni strani www.planetzdravja.com/pravilnik-o-zasebnosti/.

Košarica
Scroll to Top