OLJE 79

34,51  z DDV

Availability: Na zalogi

Šifra: 3830039531902 Kategorija:

Olje 79 lajša težave pri povišanem krvnem tlaku, pozitivno deluje na imunski sistem, lajša težave pri slabi prebavi, krčih v želodcu in črevesju. Olje 79 je učinkovita, naravna, hitro delujoča pomoč pri prepogostem odvajanju blata ali pri driskah. Sluznicam v želodcu in v črevesju pomaga, da ne pridejo v stik s kislinami. Olje 79 dolgoročno zagotavlja dobro delovanje celega prebavnega sistema.

  • Sestavine: hladno stiskano mandljevo olje, eterično olje kardamoma
  • Navodila za uživenje: popijemo 3 x dnevno po 1 ml

Olje 79 je prehransko dopolnilo.

Količina

50 ml

Delovanje na telo

Olje 79 uživamo za lajšanje težav slabega delovanja želodca, saj ureja delovanje trebušne slinovke in celotnega želodca. Z uživanjem Olja 79 omogočimo obščitnični žlezi nadzor nad želodcem, črevesjem, žolčem in trebušno slinavko, skratka nadzor nad celotnim prebavnim traktom.

Z uživanjem Olja 79 se uredi delovanje tankega črevesja, debelega črevesja in žolča. Ker stimulira krčenje žolčnega mehurja in trebušne slinavke lahko trdimo, da preprečuje ustvarjanje žolčnih kamnov. To dosežemo s pitjem ene čajne žličke na teden. S pol večjo količino zaužitega Olja 79, v kratkem času uredimo peristaltiko želodca, tankega črevesja in debelega črevesja (krčenje gladkih mišic), zaradi česar se tudi zelo močna driska ustavi v nekaj urah po zaužitju Olja 79. Enako hitro se umirita črevesje in želodec – krčev in bolečine izginejo.

Uživanje Olja 79 priporočamo tudi vsem z motnjam delovanja ščitnice. Olje 79 namreč stimulira oz. ureja delovanje obščitnične žleze, ki uravnava delovanje ščitnice, debelega črevesa, žolča, trebušne slinavke, rodil in nadledvične žleze.

Delovanje žolčnika ureja s stimuliranjem krčenja žolčnega mehurja, delovanje trebušne slinavke pa s stimulacijo izločanja pankreatičnih sokov, kar je še posebej pomembno pri sladkornih in želodčnih bolnikih.

Pravilno delovanje obščitnične žleze, katere delovanje ureja ščitnica, pa pripomore k pravilnemu delovanju želodca. Obščitnična žleza z uravnavanjem delovanja nadledvične žleze uravnava tudi produkcijo adrenalina in kortizona. Tudi povezavo nadledvične žleze s kožo ni skrivnost. Toda brez dobrega delovanje obščitnične žleze, koža ne deluje pravilno. Slednje je opaziti predvsem pri boleznih kože. Pretirano znojenje po celem telesu ali zgolj delno znojenje, težave z navali toplote v glavo ali drugje so odraz napačnega delovanja limfnega sistema kože, napačnega delovanja znojnic ter napačnega delovanje nadledvične žleze.

Prekomerno znojenje je znak prevelike količine adrenalina in kotrizona, ter pretoplih jeter, ki ob takem stanju izločajo preveč žolča. V takšnih primerih je povečano tudi delovanje trebušne slinavke, ki se izčrpuje. Z mazanjem Olja 79 po koži celotnega telesa, urejamo delovanje limfnega sistema kože ter delovanje žlez lojnic in znojnic. Celulit je odraz motenj njihovega delovanja ter motenj v delovanju obščitnične žleze. Z rednim mazanjem kože z Oljem 79, lahko pripomoremo k učinkovitemu in naravnemu zmanjševanju celulitisa.

Pozitivni učinki uživanja Olja 79 niso posledica učinka zgolj ene sestavine ampak so posledica vpliva vseh sestavin olja.

Za težave na katere se nanašajo trditve, obstaja več dejavnikov tveganja. Sprememba enega od dejavnikov ima lahko ugoden učinek, kar pa ni nujno.

Hranjenje izdelka

Olje 79 hranite v suhem prostoru, pri sobni temperaturi, do +25 °C. Ne izpostavljajte direktni sončni svetlobi ali temperaturi nad 38 stopinj C.

Olje 79 pri temperaturah nižjih od sobne temperature kristalizira, kar ni razlog za reklamacijo. V tem primeru ga segrejte na sobno temperaturo.

Sestavine

Hladno stiskano mandljevo olje, eterično olje kardamoma

Uporaba

3 x na dan popijte po 1 ml.

Košarica
Scroll to Top