Olje 10

29,48 €
Z davkom

Olje 10 je izredno učinkovito sredstvo za razstrupljanje telesa. Gre za mešanico hladno stiskanega, nerafiniranega in nefiltriranega sojinega olja ter eteričnih olj lovorja in macesna.

Eterični olji lovorja in macesna imata dokazano močno antioksidativno, protivnetno in analgetično delovanje, zavirata proizvodnjo dušikovega oksida, dokazana je sposobnost preprečevanja krčev (antikonvulzivno delovanje).

Opozorilo: olja ne uživajte, če imate alergijo na sojo, lovor ali macesen!

Količina

Priporočena uporaba

Priporočamo uživanje 3-krat na dan po eno čajno žličko (2 ml), cca 30 minut pred jedjo. Priporočamo redno uporabo do enega meseca, kar pomeni približno 2 steklenički.

Pri bolečinah  v želodcu zaužijemo tri čajne žličke na naenkrat, zatem pa popijemo 100 ml tople vode.

Delovanje na telo

Z uživanjem Olja 10 vzpostavimo pravilno delovanje kože, želodca, trebušne slinavke in črevesja. Prav tako se vzpostavi pravilen pretok limfe in krvi v trebušni slinavki in v vseh bezgavkah trebuha. Popravi se tudi produkcija pankreatičnih sokov in inzulina.

Po zaužitju Olja 10 se želodec v trenutku umiri. Glava dobi informacijo, da je v želodcu dovolj krvi, zato zmanjša pretok krvi in limfe v želodec, posledično se tudi ustavi proizvodnja želodčne kisline.

Ustavitev pretirane proizvodnje želodčne kisline pomeni obvestilo trebušni slinavki, ki začne pospešeno tvorjenje encimov in inzulina. Pretok krvi se tako preusmeri v trebušno slinavko – trebuh se umiri.
Črevesje, ki je bilo razdraženo zaradi želodčne kisline in žolča, se umiri, saj encimi trebušne slinavke nevtralizirajo kislino v dvanajstniku. Lužina, ki nastane ohladi dvanajstnik in tanko črevo. Tako se vzpostavi pravilno delovanje želodca in trebušne slinavke.

Pri vnetju želodca in črevesja ter pri velikih količinah histamina se vnetje umiri v dva do treh dneh. Bolečina v želodcu, trebušni slinavki, pod levim rebrnim lokom (vranica) in pod desnim rebrnim lokom (žolč in dvanajstnik) ob uživanju Olja 10 popusti, saj so sestavine Olja 10 naravni analgetik.

Z uživanjem Olja 10 dosežemo:

 • hitro segrevanje in pridobivanje energiji.
 • uravnavanje pretoka krvi in limfe.
 • blagodejni učinek na vsa vnetja v ustih, želodcu, požiralniku, črevesju in tudi v rodilih ter prostati.
 • deluje kot diuretik.
 • zmanjšanje stresa, energijskih zastojev, energijskih vžigov in krčenja ožilj.

Z večkratnim uživanjem Olja 10 v želodcu in črevesju vzdržujemo prisotnost fluora. Fluor omogoča sluznici želodca in črevesju hitro obnovo in dobro delovanje. V primeru vnetja želodca ali črevesja glava dobiva stalno informacijo, da je napaka v trebuhu. Glava reagira s povečanim pretokom krvi v trebuh, pospešuje se tudi pretok limfe v želodec, dvanajsterniku in tanko črevo. Kar pa ni dobro za trebušno slinavko in za jetra, ki ostaneta brez zadostne količine krvi, zato pa toliko bolj trpijo ledvice.
Z Oljem 10 uravnamo pretok krvi in limfe v vse trebušne organe. Olja 10 prav tako pomaga pri odvajanju vode iz telesa – zmanjša se količina tekočine v telesu. Posledica odvajanja tekočine je povečan pretok krvi v organih, uravna se tudi pretok limfe celotnega telesa.
Popravi se delovanje debelega črevesa in kar je še pomembneje, popravi se pretok krvi v nogah. Sprostitev pretoka krvi v nogah je posledica sprostitve debelega črevesa. Ob sprostitvi debelega črevesa se blato hitreje odvaja, s tem pa tudi strupi, ki se kopičijo v telesu – pretok energije v noge se poveča.

Energija v nogah pomeni največje zdravje in dolgo življenje. Zastoj energije v nogah pomeni zastoj energije v celem telesu.

Pozitivni učinki uživanja Olja 10 niso posledica učinka zgolj ene sestavine ampak so posledica vpliva vseh sestavin olja.

Za težave na katere se nanašajo trditve, obstaja več dejavnikov tveganja. Sprememba enega od dejavnikov ima lahko ugoden učinek, kar pa ni nujno.

Hramba izdelka

Olje 10 hranite v suhem prostoru, pri sobni temperaturi, do +25 °C. Ne izpostavljajte direktni sončni svetlobi ali temperaturi nad 38 stopinj C.

Olje 10 pri temperaturah nižjih od sobne temperature kristalizira, kar ni razlog za reklamacijo. V tem primeru ga segrejte na sobno temperaturo.

Reference

 • Yasuhiro Shimotsuura, M.D., F.I.C.A.E., Cert. ORT-MD (7 Dan), Vice President, Japan Bi-Digital O-Ring Test Medical Society; Director, Shimotsuura Clinic, Koichi Kato M.D., Cert. ORT-MD (3 Dan), Emeritus Director, Onoda Hospital, Fukushima, Keiko Sugimoto D.V.M.
 • Minamikoiwa Pet Clinic Medical Support Center, Tokyo, Motomu Ohki, M.Sc., F.I.C.A.E.(Hon.) ORT Life Science Research Institute
 • Acupuncture & electro-therapeutics research, International Journal of integrated medicine,  Volume 37, numbers 2/3, 2012
 • Screening of indigenous Palestinian medicinal plants for potential anti-inflammatory and cytotoxic activity.
 • Kaileh M, Berghe WV, Boone E, Essawi T, Haegeman G.
 • Laboratory of Eukaryotic Gene Expression and Signal Transduction (LEGEST), Department of Molecular Biology, Ghent University, K.L. Ledeganckstraat 35, B-9000 Gent, Belgium.
 • The in vitro screening for acetylcholinesterase inhibition and antioxidant activity of medicinal plants from Portugal.
 • Ferreira A, Proenca C, Serralheiro ML, Araujo ME.
 • Department of Chemistry and Biochemistry, University of Lisbon, Campo Grande, 1749-016 Lisboa, Portugal.
 • Hot water soluble sesquiterpenes [anhydroperoxy-costunolide and 3-oxoeudesma-l,4(15),ll(13)triene-12,6alpha-olide] isolated from laurel (Laurusnobilis L.) induce ceil death and morphological change indicative of apoptotic chromatin condensation in leukemia cells.
 • Komiya T, Yamada Y, Moteki H, Katsuzaki H, Imai K, Hibasami H. Faculty of Bioresources, Mie University, Tsu-city, Mie 514-0001, Japan.
 • Bactericidal activities of plant essential oils and some of their isolated constituents against Campylobacter jejuni, Escherichia coli, Listeria monocytogenes, and Salmonella enterica.
 • Friedman M, Henika PR, Mandrell RE.
 • Western Regional Research Center, Agricultural Research Service, U.S. Department of Agriculture, Albany, California 94710, USA.
 • Inhibitory effects of sesquiterpenes from bay leaf on nitric oxide production in lipopolysaccharide-activated macrophages: structure requirement and role of heat shock protein induction.
 • Matsuda H, Kagerura T, Toguchida I, Ueda H, Morikawa T, Yoshikawa M. Kyoto Pharmaceutical University, Japan.
 • Cytotoxic activity of essential oils from labiatae and lauraceae families against in vitro human tumor models.

Sestavine

Eucalyptol, arabinogalaktan, C18:2 50,84%

19
37 Izdelkov

Podatki

Količina
100 ml

Mnenja strank (0)

Ta izdelek še nima mnenja strank.


Samo registrirani uporabniki lahko podajo mnenje. Prijava

Vprašanja (0)

Ni vprašanj.


Vaše vprašanje je bilo poslano. Hvala
Zastavite vprašanje
Skrij