Olje 1

26,99 €
Z davkom

Znanstveno dokazana dejstva o eteričnem olju lovorja: Ima dokazano močno antioksidativno, protivnetno in analgetično delovanje, zavira proizvodnjo dušikovega oksida, dokazana je sposobnost preprečevanja krčev (antikonvulzivno delovanje). Je izredno učinkovito sredstvo za detoksifikacijo telesa.

Količina

Sestavine

Eterično olje evkaliptusa, eterične olje sivke, eterično olje lovorja

Pakiranje: 10 ml

Priporočena uporaba

2 kapljici damo v kozarec tople vode in popijemo, 2 - 3x dnevno. Pri alergijah lahko ponavljamo večkrat, dokler se alergija ne pomiri. Pri alergijah je zelo koristno, da Olje 1 kombiniramo z Oljem 12 in Oljem 36. Olja 1 ne mešamo z ostalimi olji v vodi. Pijemo ga samega.

Mehanizem delovanja

Z uživanjem Olja 1 vzpostavimo pravilno delovanje kože, želodca, trebušne slinavke in črevesja. Prav tako se vzpostavi pravilen pretok limfe in krvi v trebušni slinavki in v vseh bezgavkah trebuha. Popravi se tudi produkcija pankreatičnih sokov in inzulina.

Po zaužitju Olja 1 se želodec v trenutku umiri. Glava dobi informacijo, da je v želodcu dovolj krvi, zato zmanjša pretok krvi in limfe v želodec, posledično se tudi ustavi proizvodnja želodčne kisline. Ustavitev pretirane proizvodnje želodčne kisline pomeni obvestilo trebušni slinavki, ki začne pospešeno tvorjenje encimov in inzulina. Pretok krvi se tako preusmeri v trebušno slinavko – trebuh se umiri.

Črevesje, ki je bilo razdraženo zaradi želodčne kisline in žolča, se umiri, saj encimi trebušne slinavke nevtralizirajo kislino v dvanajstniku. Nastala lužina ohladi dvanajstnik in tanko črevo, s čimer se vzpostavi pravilno delovanje želodca in trebušne slinavke.

Pri vnetju želodca in črevesja ter pri velikih količinah histamina se vnetje umiri v dveh ali treh dneh. Bolečina v želodcu, trebušni slinavki, pod levim rebrnim lokom (vranica) in pod desnim rebrnim lokom (žolč in dvanajstnik) ob uživanju Olja 1 popusti, saj so njegove sestavine naravni analgetik.

Z uživanjem Olja 1 dosežemo:

hitro segrevanje in pridobivanje energiji.

uravnavanje pretoka krvi in limfe.

blagodejni učinek na vsa vnetja v ustih, želodcu, požiralniku, črevesju in tudi v rodilih ter prostati.

deluje kot diuretik.

zmanjšanje stresa, energijskih zastojev, energijskih vžigov in krčenja ožilj.

hitro in učinkovito zmanjšanje alergijskih reakcij

Z večkratnim uživanjem Olja 1 v želodcu in črevesju vzdržujemo prisotnost fluora. Fluor omogoča sluznici želodca in črevesju hitro obnovo in dobro delovanje. V primeru vnetja želodca ali črevesja glava stalno dobiva informacijo, da je napaka v trebuhu. Glava reagira s povečanim pretokom krvi v trebuh, pospešuje se tudi pretok limfe v želodcu, dvanajsterniku in tankem črevesu. To pa ni dobro za trebušno slinavko in za jetra, ki ostaneta brez zadostne količine krvi, trpijo tudi ledvice.

Z Oljem 1 uravnamo pretok krvi in limfe v vse trebušne organe. Pomaga tudi pri odvajanju vode iz telesa – zmanjša se količina tekočine v telesu. Posledica odvajanja tekočine je povečan pretok krvi v organih, uravna se tudi pretok limfe celotnega telesa.

Popravi se delovanje debelega črevesa in kar je še pomembneje, popravi se pretok krvi v nogah. Sprostitev pretoka krvi v nogah je posledica sprostitve debelega črevesa. Ob sprostitvi debelega črevesa se blato hitreje odvaja, s tem pa tudi strupi, ki se kopičijo v telesu – pretok energije v noge se poveča. Energija v nogah pomeni največje zdravje in dolgo življenje. Zastoj energije v nogah pomeni zastoj energije v celem telesu.

OPOZORILA: Ne uživajte, če imate alergijo na katerokoli izmed sestavin izdelka

Pomembno: Najpomembnejša sestavina Olja 1 je lovorjevo olje, vendar pozitivni učinki niso posledica učinka posameznih substanc, temveč sinergijskega delovanja vseh sestavin.

Za težave na katere se nanašajo trditve, obstaja več dejavnikov tveganja. Sprememba enega od dejavnikov ima lahko ugoden učinek, kar pa ni nujno.

Rok uporabe

Naveden na embalaži izdelka.

Shranjevanje: Izdelek hranite v hladnem, suhem in temnem prostoru. Nikoli ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi ali temperaturam, višjim od 38°C.

Naravna olja lahko pri nižjih temperaturah kristalizirajo, kar ne vpliva na kakovost izdelka ni razlog za reklamacijo. V tem primeru ga segrejte na ustrezno temperaturo.

Reference: 

1. Screening of indigenous Palestinian medicinal plants for potential anti-inflammatory and cytotoxic activity. Kaileh M, Berghe WV, Boone E, Essawi T, Haegeman

G. Laboratory of Eukaryotic Gene Expression and Signal Transduction (LEGEST), Department of Molecular Biology, Ghent University, K.L. Ledeganckstraat 35,

B-9000 Gent, Belgium.

2. The in vitro screening for acetylcholinesterase inhibition and antioxidant activity of medicinal plants from Portugal. Ferreira A, Proenca C, Serralheiro ML, Araujo

ME. Department of Chemistry and Biochemistry, University of Lisbon, Campo Grande, 1749-016 Lisboa, Portugal.

3. Hot water soluble sesquiterpenes [anhydroperoxy-costunolide and 3-oxoeudesma-l,4(15),ll(13)triene-12,6alpha-olide] isolated from laurel (Laurusnobilis L.)

induce ceil death and morphological change indicative of apoptotic chromatin condensation in leukemia cells. Komiya T, Yamada Y, Moteki H, Katsuzaki H, Imai K,

Hibasami H. Faculty of Bioresources, Mie University, Tsu-city, Mie 514-0001, Japan.

4. Bactericidal activities of plant essential oils and some of their isolated constituents against Campylobacter jejuni, Escherichia coli, Listeria monocytogenes, and Salmonella

enterica. Friedman M, Henika PR, Mandrell RE. Western Regional Research Center, Agricultural Research Service, U.S. Department of Agriculture, Albany,

California 94710, USA.

5. Inhibitory effects of sesquiterpenes from bay leaf on nitric oxide production in lipopolysaccharide-activated macrophages: structure requirement and role of heat shock

protein induction. Matsuda H, Kagerura T, Toguchida I, Ueda H, Morikawa T, Yoshikawa M. Kyoto Pharmaceutical University, Japan.

6. Cytotoxic activity of essential oils from labiatae and lauraceae families against in vitro human tumor models. Loizzo MR, Tundís R, Menichini F, Saab AM, Statti GA,

Menichini F, Faculty of Pharmacy, Nutrition and Health Sciences, Department of Pharmaceutical Sciences, University of Calabria, 1-87036 Rende Italy.

16
37 Izdelkov

Prenesi

Mnenja strank (0)

Ta izdelek še nima mnenja strank.


Samo registrirani uporabniki lahko podajo mnenje. Prijava

Vprašanja (0)

Ni vprašanj.


Vaše vprašanje je bilo poslano. Hvala
Zastavite vprašanje
Skrij