Olje 54 Extra

16,99 €
Z davkom

Olje 54 extra je učinkovita pomoč pri lajšanju naslednjih težav: zmanjšuje bolečine pri vnetnih procesih vključno z vnetji trebušne slinavke - pankreatitisu, malignih tumorjih, Sjorgen sindromu, postherpetični nevralgiji in bolečinah v sklepih. Takojšnja pomoč pri glavobolih, migrenah, migrenskih napadih. Učinkovito znižuje nivo infekcije s HSV in Clamydio in izboljša  ishemično bolezen srca.

Količina

Priporočena uporaba

Priporočamo, da 1 do 2 kapljici Olja 54 Extra namažemo v popek in sicer 3x dnevno. Pri močnejših bolečinah lahko Olje 54 Extra uporabimo večkrat – tudi na vsako uro. Olje 54 Extra uporabljamo še najmanj 7 dni po prenehanju bolečin, uporabo zmanjšamo na 2x na dan.

Delovanje na telo

Bolečina se pojavi, ko se določen del telesa pregreje oz. ko v tem delu telesa nastane zastoj toplote. Olje 54 Extra omogoči odvečni toploti, da se sprosti skozi popek. Tako se uravnovesi razmerje med toploto in hladom v telesu, izboljša se cirkulacija – bolečina se zmanjšuje. Na takšen način se sproščajo tudi krči.

Olje 54 Extra v kombinaciji z Oljem 11 zelo hitro zmanjša posledice viroze. Pri virozah najprej v popek namažemo 1 kapljico Olja 11, počakamo cca. 1 minuto, nakar v popek namažemo še 1-2 kapljici Olja 54 Extra. To ponavljamo 2-3x na dan – še vsaj 2 dni po tem, ko se viroza pomiri.

Reference

Olje 54 Extra je bilo testiranih na japonskih pacientih z različnimi vrstami obolenj. V spodnjih datotekah si lahko ogledate rezultate preiskav oz. njihova poročila in zaključke. Olje 54 Extra je bilo preučevano v sklopu študije Study about the influence on the pain of Poppy Seed Oil dropped in the organ representation areas of umbilicus (Yasuhiro Shimotsuura 1,∗, Motomu Ohki 21 President, Japan Bi-Digital O-Ring Test Medical Association, President, ShimotsuuraClinic 496 Higashimachi, Kurume City, Fukuoka 830-0032, Japan 2 ORT Life Science Research Institute, 496 Higashimachi, Kurume City, Fukuoka 830-0032, Japan E-mail address: seimei@bdort.net (Y. Shimotsuura)).

13

Lahko bi vas zanimalo tudi

Olje 11

25,45 €

Olje 11 v kombinaciji z Oljem 54 Extra zelo hitro zmanjša posledice viroze. Pri virozah najprej v popek namažemo 1 kapljico Olja 11, počakamo...

Mnenja strank (0)

Ta izdelek še nima mnenja strank.


Samo registrirani uporabniki lahko podajo mnenje. Prijava

Vprašanja (0)

Ni vprašanj.


Vaše vprašanje je bilo poslano. Hvala
Zastavite vprašanje
Skrij