Olje 2

24,90 €
Z davkom

Olje 2 je odličen antihistaminik. Histamin deluje v krvi in krči arterijski sistem, na venozni in limfni sistem pa ne vpliva. Če pa želimo celostno popraviti cirkulacijo krvi, potrebujemo Olje 2.

Olje 2 vsebuje veliko bakra, ki močno vpliva na delovanje prostih radikalov. Baker predstavlja zaščito celice, ki zaradi previsokih temperatur, ki jih ustvarjajo prosti radikali, hitreje odmira. Celica, ki ima dovolj bakra, živi dlje in bolje deluje.

Količina

Priporočena uporaba

Olje 2 pijemo 3x na dan po 1 čajno žličko (oz. dvakrat po 2 ml). S tovrstnim režimom uživanja Olja 2, se v dveh tednih izboljša in uredi delovanje ven in mezgovnic. Olje 2 vedno pijemo hkrati z Oljem 1.

Delovanje na telo

Ko popijemo eno čajno žličko Olja 2, se začnejo krčiti vene v kapilarnem sistemu kar pospeši pretok krvi v celem venoznem sistemu. To se najbolj občuti v delovanju trebušnih in spolnih organov. Trebušni in spolni organi so najbolj prizadeti zaradi napačnega delovanja želodca in trebušne slinavke.

Ko popijemo Olje 2 čutimo oženje venoznega sistema kot toploto in izredno dobro počutje. To je tudi rešitev za vse bolane, izčrpane ljudi.

Olje 2 lahko damo tudi otrokom nad 3 leti starosti, ki so pogosto bolani oz. neodporni saj Olje 2 krepi imunski sistem.

Zožitev venoznega kapilarnega sistema pomeni krepitev in vzpostavitev normalnega pretoka v kapilarnem sistemu vseh organov in žlez.

Olje 2 pijemo 3x dnevno po 2 čajni žlički. V 14 dneh se uredijo vene in mezgovnice! V 14 dneh rednega uživanja Olja 2 se srce in celo telo že vidno okrepita.

Mezgovnice so občutljive na dražeč občutek Olja 2, zato se pojavi krč gladkega mišičja celega telesa.

To najbolj občutita srce, grlo in glasilke ter tudi zaklopke.

Olje 2 je odlično olje za srčne bolnike in za vse, ki imajo težave s ščitnico, grlom in govorom. Pomaga pri jecljanju.

Ko popijemo Olje 2 se začne zmanjševati volumen limfnega sistema in izgubljamo telesno težo. To je zelo pomembno pri ljudeh kateri hujšajo, ker drugače zelo hitro po končanem hujšanju ponovno pridobijo telesno težo.

Z Oljem 2 hujšamo tudi, če jemo normalno, ker se uredi cirkulacija v venoznem sistemu celega telesa.

Za najbolj učinkovito hujšanje poskrbimo z uživanjem Olja 2 in hkrati za kožo poskrbimo z uporabo Olja 3. Ta kombinacija optimalno poskrbi za dobro cirkulacijo v koži in podkožju in tako prepreči, da bi koža po hujšanju izgledala pusta, ovela in viseča. Dobra cirkulacija v venoznem in v limfnem sistemu omogoči koži, da se krči hkrati z izgubo maščevja v podkožju. Tako je koža po hujšanju zdrava, napeta in bistveno manj nagubana.

Olje 2 vsebuje veliko bakra. Baker je element, ki močno vpliva na delovanje prostih radikalov in pomeni zaščito celice, ki zaradi previsokih temperatur, ki jih ustvarjajo prosti radikali prehitro umre. Celica, ki ima dovolj bakra živi dlje in bolje deluje.

Baker je zelo pomemben v telesu, ker vpliva na delovanje očesnih mehanizmov. Baker ščiti mrežnico pred odstopom, pri diabetikih ščiti pred slepoto. Pri slabšanju vida baker močno korigira vid, cilindra in izostri sliko. Vid se izboljša vsem, ki imajo okvaro vida in je velika pomoč pri glavkomu.

 

Olje 2 je naravni vir kalcija, kalija in bakra in je zelo bogat vir Omega 3 maščobnih kislin.

14
99 Izdelkov

Prenesi

Mnenja strank (0)

Ta izdelek še nima mnenja strank.


Samo registrirani uporabniki lahko podajo mnenje. Prijava

Vprašanja (0)

Ni vprašanj.


Vaše vprašanje je bilo poslano. Hvala
Zastavite vprašanje
Skrij